Draga djeco i dragi roditelji,

imamo izvanrednu vijest za vas! Želimo vas pozvati na prijemni ispit koji će se održati u srijedu, 7. lipnja 2023. u dvorani Umjetničke škole od 17 do 19 sati.

Naša škola nudi puno zanimljivih programa, a vi imate priliku odabrati onaj koji vam najviše odgovara. Imamo trubu, klarinet, saksofon, harmoniku, violinu, tambure, gitaru, klavir i suvremeni ples. Ne morate imati nikakvo predznanje!

Zamislite samo koliko je uzbudljivo otkriti svoj talent i krenuti na put glazbene umjetnosti. Bez obzira jeste li već imali iskustva ili ste potpuni početnici, mi vjerujemo da svatko od vas ima poseban dar koji će se otkriti.

Prijavite se na naš prijemni ispit i provedite zabavno poslijepodne. Upoznat ćete se s našim učiteljima i drugom djecom koja dijele vašu ljubav prema glazbi i plesu.

Dragi roditelji, ohrabrite djecu da istraže svoje talente. Ovo je prilika za njih da steknu svoje vještine, upoznaju nove prijatelje i stvore nevjerojatne uspomene.

Radujemo se vašem dolasku i uzbuđeni smo zbog mogućnosti da vas upoznamo. Srijeda, 7. lipnja bit će poseban dan koji ćemo provesti zajedno. Prijavite se odmah i budite dio naše umjetničke obitelji!

Ravnateljica

Image